Träff med handledarna

20130423_083731[1]                        20130423_145901[1]
 

 

Jag kommer göra min LIA på två olika ställen och idag har vi bl a lagt upp ett schema som jag tror nog blir bra.

Imorse hade jag först en träff med Tony Burgess. Han är Strength & Conditioning Coach för The Steamers, de spelar i Bay of Plenty Rugby Union. Dom lirar i högsta ligan och ligger nästan högst upp i tabellen.
Han hade ordnat ett rum åt mig i deras klubblokal. Där ska jag vara mån och ons em, 6 spelare/dag ska jag fixa musklerna på. Ska bli intressant å se om jag kan borra mig igenom deras knallhårda hamstrings.De första ska jag ta mig an imorgon =) Btw så är lagets färger gult och blått så jag kommer nog känna mig som hemma 😉

Igår var vi till Bay SportsMed och träffade Dr Pat Wigley. Han kan titulera sig med Doctor of Chiropractic, Proficiency in Chiropractic Management of Extremities och Advanced Kineso Taping.
Då bestämde vi att idag skulle jag massera 5 st av personalen på hans företag. Han ville få en fingervisning om vad jag kunde. Han erkände att han från början va skeptisk till om jag som va så liten hade nå power i nyporna meeeen,,, han sa efteråt “It was just perfect” , är kunden nöjd är jag nöjd.
Jag fick även äran att massera tränaren för NZ toppsprinters och om jag föll han i smaken skulle jag framöver även få massera hans atleter. Efteråt fråga han direkt om det var mig man bokade upp sig med eller med Pat. Det är Pat sa jag och då svarade han “Yes well I see ya next week then” tror nog att jag fick godkännt där också =)
Imorrn skulle dom jag masserat ha möte och ge feedback på mina behandlingar. Ska bli kul att höra deras utlåtanden.

Hos Pat ska jag vara tis, tor, och framöver även fredag. Vi la ett lugnare schema första veckorna så jag inte drar på mig några skador själv. Det gäller ju att jag håller mig i trim nu när jag tagit mig ända hit.

“Tro på dig själv, du vet innerst inne att du kan otroligt mycket, eller hur “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s