Me and the boys =)

Kodi Harmand, jag och Joseph Millar

Kodi Harmand, jag och Joseph Millar

Startklara !

Startklara !

Ny vecka och nya möjligheter. Tisdag och jag är tillbaka på Bay SportsMed. 4 kunder står på schemat och Pat är först ut. Han verkar nöjd eftersom han bokat in sig själv tis och tor denna vecka. Måste vara bra betyg från en kiropraktor som vill ha hård massage. De nästa på tur var Joseph Millar och Kodi Harmand, två av NZ toppsprinters. De fick jag äran att behandla idag. Grabbarna var nöjda och jag fick fortsatt förtroende att massera dom framöver. Även deras tränare var tillbaka idag och när jag masserade honom kom Pat in med en av sina sjukgymnaster och han sa till honom att titta på MIN teknik, som Pat tyckte var effektiv och bra. Vaddå !! Hallå !!! Shit har jag något att tillföra dessa välutbildade inom branschen. Cooolish tänkte jag som min dotter skulle ha sagt. Verkar som jag lärt mig nåt under 16 veckors hårt slit på skolan då =)

Onsdag förra veckan var första dagen med rugbykillarna. På 3 timmar skulle jag avverka 6 st. Shop shop shop ! Mina armar och händer fick bekänna färg, de enda jag hann med mellan behandlingarna var och stretcha dom men det räckte. Visst tröt väl kraften mot slutet när jag skulle ha den sista men det var bara att kramma ur det sista och gå All In ! 5 av killarna hade aldrig fått massage förr men de var alla nöjda och kom gärna tillbaka, trots min behandling av triggerpunkter mm 😉 Dessa var grabbar i 20-års ålder som gick på The Academy. Det var mest rygg och vader som de ville ha hjälp med, än har dock inte de med de hårdaste musklerna visat sig än. Kanske bra det ändå så jag får värma upp mig på dessa först.

Måndag denna vecka var jag på Bay Park igen, kommer ju vara här mån och ons resten av tiden. Först hade jag två tjejer som jobbar på kansliet, ena av dom trodde inte att jag bara gått en utbildning på 16 v. med andra ord var hon överraskad över mitt handlag. Ännu en kund som ger mig schysst cred som bevis på mina skills,,,javisst växer mitt självförtroende med det ! Två av killarna idag hade jag förra veckan och idag hade en av dom problem med att rotera huvudet helt åt ena hållet samt att hans ena längsgående ryggmuskel var väldigt spänd. Jag gick på med diverse pressurtekniker, longeringar och triggerp.behandling. Efteråt var hans rörlighet tillbaka. Det känns väldigt tillfredsställande att kunna hjälpa nån med bara mina händer.

Kvällen avslutades med drive-in movie på Bay Park. Det som spelades upp var Grease. En toppenkväll med familjen som transporterades tidsenligt i jänkare.

Onsdag och på’t igen. Nu har jag rattat runt i vänstertrafiken en vecka och det går riktigt bra faktiskt. Känns som jag inte gjort annat =P 5 rugbyspelare blev masserade idag och nu var det rygg och hamstrings som var det som gick mest. Ja jag kan nog påstå att det är en fördel att jag är rätt så vältränad själv för nu får jag börja plocka fram hårdhandskarna. Nu har de äldre spelarna börjat hitta till mig också och nu kan vi snacka om Hot Stuff vad gäller muskler. Ja Marie,,,,kavla upp ärmarna, spotta i näven å dyk. Lycka till !!

“The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s