Food to go…

image

Ni som känner mig vet att jag skulle inte kunna leva utan kokta ägg. Har inga problem att trycka i mig minst tre om dan. Först en äggmacka till frukost sen 1-2 st under dan som mellis och ev en macka till på kvällen. Det är kanske inte det godaste att äta naturell men definitivt det mest kompletta livsmedlet. Det enda kulorna saknar är c-vitamin, så en frukt till det hela så blir det bra. Nåde den som tagit det sista kokta ägget i kylen och inte bunkrat upp med en ny laddning 😉 För då vet jag att jag alltid har ett bra alternativ när hungern knackar på.
Jag känner att det går åt mycket energi i ett yrke som kräver att man sätter sina egna muskler i arbete. Naturligast för mig då är att tanka kroppen med rätt bränsle, jag känner mig stark, skärpt och taggad för uppgiften. För inte skulle då jag pumpa i bensin i en dieselmotor, då går den inte så bra va eller hur.
De gånger jag stoppar i mig crap så mår min kropp också crap och då presterar jag inte på topp. Nej mer ägg åt folket =)

Idag har jag masserat  Kodi & Joseph igen, trevliga killar det där. Fick bra respons på deras första behandling. Spänningarna de hade då var nu borta men jag var ju inte sämre än att jag hittade nya på andra områden.
Likaså med Pat som villigt hoppa upp på bänken för tredje gången, han hade första dan jätteont på två ställen och det var nu också borta.
Jag fråga Pat om lite feedback nu när jag varit här en vecka. Han uttryckde sig som så att innan jag kom hit så var han lite fundersam till det hela, det hade kunna bli riktigt dåligt (klandrar honom inte, han visste ju inte vad vi SCoTT-elever är kapabla till) men sa sen att det varit awsome.
Hade han haft råd och jag varit på det humöret så hade han nog anställt mig direkt !
Men vad jag fundera på var vad för sorts massage man får här på ön om man går till en massör ? För alla som jag masserat hittills har varit imponerade av min teknik och kraften i massagen, å jag fattar ingenting för jag gör bara som vi lärt oss. Men Pat sa att hos en massör här får man en mycket mer softare behandling som inte är så djup. Aha ja tänkte jag och knådar vidare på mitt sätt eftersom det verkar gå hem hos Kiwisarna.

Tog med Elin, min barnvakt, på lite shopping idag i Bay Fair. Ett stort shoppingcenter som har allt vad två odressade brudar behöver. Vi packade ju med oss minimalt med kläder hit just för att ekipera oss med nytt från ön. Sen hade vi ju inte riktigt koll på vad det skulle vara för väder här så de tunnaste plaggen blev ju kvar hemma. Ja jag hade då inga problem att fylla upp några kassar, men än är vi inte klara med såna utflykter =P

“A girl have to do what a girl have to do “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s