Borta bra men hemma bäst ♥

image

Sista kvällen med rugbygänget ★

I skrivande stund har jag varit hemma i drygt en vecka, så jag backar tillbaka bandet till min sista vecka Down Under.
När jag tänker tillbaka så här i efterhand så har tiden gått fort. Helt plötsligt känns nio veckor som ingenting. Annat var det när vi kom hit och allt kändes som en evighet.
Minns min första träff med en av handledaren Tony, en lugn och omtänksam karl med en viss accent som jag hade svårt att förstå, men kul hade vi. Idag fick jag finfina referenser från hans klubb där han bl a skrev att jag har varit väldigt uppskattad och haft stor betydelse för spelarna i laget.
Antar att han var nöjd med min insats då han frågade om det fanns någon mer student från Sverige som var villig att komma över och göra sin praktik hos dom. Så där har SCoTT ytterligare en LIA-plats att lägga till i sin pärm över rekommenderade platser att utvecklas på.
Som minne från dom fick jag en signerad rugbyboll och matchtröja som ska få pryda mitt massagerum. Tröjan var praktiskt taget från verkligheten då den luktar svett, haha. Får hänga den på behörigt avstånd från mina kunder 😉
Onsdag var sista dagen med laget och det var blandade känslor. Ska bli skönt att få komma hem samtidigt som det hade varit kul att få va kvar längre och se killarnas utveckling i ett längre perspektiv, nu när de börjat få massage regelbundet.

Hos Bay SportsMed har jag bara haft stamkunder denna vecka. En kille sa att det varit jättebra att ha fått massage för han har verkligen kännt skillnad. Hans kropp mådde märkbart bättre.
All denna positiva respons har stärkt mig mycket, det är ju ett bevis på att jag kan faktiskt min sak. Det har varit utvecklande att få jobba som enda massör här, för då har jag fått tänka till själv och inte litat på att nån annan ska servera allt åt mig. Lite typiskt att jag ska åka hem nu när jag kommit in i deras rutiner och blivit ett med arbetslaget. Sista dagen fick jag omdömet påskrivet av Pat och han utttryckde sig som så:
Som jag märkt så har jag inte sett så mycket av honom då han inte haft nån anledning att ha nåt möte med mig. Av den enkla anledningen att jag har varit självgående, skött mina tider, lämnat behandlingsrummet enligt önskemål samt det viktigaste- att kunderna varit sååå nöjda och återkommit till mig.
Ja så resonerade han och jag kan bara instämma. Vid nåt tillfälle hade jag nämnt på att jag om två år tänkt hälsa på min syster igen och ha semester. Nu påtalade han det igen och sa att om jag vill så får jag gärna komma och jobba hos honom men denna gång mot betalning, bara jag hörde av mig i förväg så bokade han in kunder åt mig. VA ! Vicke lyx !!
Mmhnja sa jag och betonade att jag skulle vara där på semester, men ett sånt erbjudande tåls ju alltid att fundera på och på två år hinner mycket hända.

Vad tar jag med mig för erfarenheter från landet därunder nu då ?

Ja att köra på vänster sida på vägen är fullt genomförbart, det är ju bara att tänka tvärtom, övning ger färdighet. Trots att syster under min premiärtur gaffla å vifta vilt i bilen så tordes hon ändå släppa ut mig själv i trafiken, men det är ju så jag lär mig, genom att kasta mig ut i verkligheten.

Jag har fått en inblick i hur det går till att driva en praktik samt att jag lärt mig hur jag lägger upp en massage behandling med utgång från vilken tid vi har på oss och vad klienten vill att vi koncentrerar oss på.
För det är viktigt att båda parter är överens om vad som förväntas innan behandlingen börjar.
Har även lärt mig att ställa om fokus snabbt då kunder avbokat i sista sekund och en ny ringts in omgående. Kul ändå när allt inte är förutsägbart.

Compact living är jag nu en erfarenhet rikare utav. Det har gått smärtfritt tack vare att du min kära syster öppnat upp ditt hem med varmt hjärta inför vår invasion. Vill passa på att tacka dig för all hjälp jag fått med dig inför och under vår vistelse hos er. Kram och kärlek till er alla i familjen Graf-Cate.

Detta var sista inlägget från min LIA-period på Nya Zeeland. Kanske ses vi här i cybern nån gång framöver i en annan tappning, vem vet ?

” Lev idag, imorrn kan det vara för sent ♥ “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s